Marturii de nunta si botez 2 in 1 sub forma de magneti personalizati cu poze

În viață, există momente de neuitat care merită să fie celebrate și păstrate vii pentru totdeauna. Mărturiile noastre magnetice de nunta si botez 2 în 1 sunt create special pentru a aduce un omagiu acestor ocazii unice, oferind o amintire durabilă și personală a zilei în care două evenimente majore se întâlnesc: nunta și botezul.

Realizate cu un design personalizat care include fotografia bebelușului și a părinților, alături de numele lor și data evenimentului, aceste mărturii magnetice sunt mai mult decât simple obiecte decorative. Ele sunt mici opere de artă, gândite să capteze esența și bucuria momentelor speciale, transformându-le în amintiri palpabile, care pot fi admirate zi de zi.
Designul nostru este meticulos conceput pentru a reflecta frumusețea legăturii dintre membrii familiei, punând în valoare dragostea și legătura specială ce se sărbătorește. Fiecare detaliu este ales cu grijă, de la editarea fotografiilor până la tipografia folosită pentru nume și data evenimentului, asigurându-se că fiecare magnet este unic și personalizat după dorințele și povestea fiecărei familii.
Aceste mărturii magnetice de nunta si botez sunt perfecte pentru a fi oferite ca suveniruri invitaților, permițându-le să păstreze o bucată din magia și emoția zilei. Ușor de plasat pe orice suprafață metalică, de la frigider la tabloul de notițe, ele devin un punct de atracție în orice casă, reamintind de bucuria sărbătorită.

Alegeți să marcați dubla sărbătoare a nunții și botezului cu o mărturie deosebita care vorbește direct la inima invitaților. Mărturiile noastre magnetice de nunta si botez 2 in 1 sunt promisiunea unei amintiri veșnice, un tribut adus dragostei, familiei și începuturilor noi.

Marturii nunta si botez fetite - Magneti personalizati

Marturii nunta si botez 2 in 1

Marturii nunta si botez baieti - Magneti personalizati

Marturii nunta si botez 2 in 1